Scene de groază pe străzile Bucureştiului! În urmă cu câteva ore, o gorilă înaltă de 30 de metri a evadat din curtea lui Nuţu Cămătaru, făcând ravagii prin Sectorul 5 şi zona centrală înainte de a se căţăra pe Sky Tower, cea mai înaltă clădire din oraş.

kingkong_in_bucuresti.jpg
În prezent, câteva elicoptere ale Poliţiei încearcă să tranchilizeze gorila şi să o dea jos de pe zgârie-norul din Floreasca, transmit surse de la faţa locului. Situaţia e însă îngreunată de faptul că, undeva pe drum, maimuţa antropoidă s-a îndrăgostit de Gina Pistol şi o ţine ostatică.

Nuţu Cămătaru susţine că are toate actele pentru simianul gigant, pe care l-ar fi obţinut de pe o insulă necartografiată din Pacific. "Îl cheamă Kong, e blând, nu muşcă, nu se dă la om. Nu ştiu ce l-a apucat, probabil l-au întărâtat ăştia cu elicopterele lor", a precizat interlopul.

Primele cercetări arată că gorila de 30 de metri ar fi scăpat printr-o gaură de 40 de metri în gardul de 50 de metri al vilei lui Nuţu din cartierul Ferentari, gaură pe care acesta a promis că o va astupa imediat ce încasează o datorie de la un prieten.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 19.09.2019 16:39 Monden

National Cinematografic