Un atac bizar a avut loc în această dimineață în sectorul 3 al Capitalei. Marcel Constantin, un tânăr bucureștean care se ducea la muncă a fost mușcat de un moldovean și a început să manifeste simptome ciudate. La nici două ore de la incident acesta a început să poarte trening, spre oroarea colegilor care l-au văzut.

corporatist_in_trening.jpg

Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat la clădirea de birouri unde Marcel lucrează dar nu a mai putut face nimic. Omul se transformase aproape complet în moldovean, avea pe lângă pantalonii de trening și pantofi lăcuiți și o geacă de piele și începuse să bea deja de mai bine de o oră.

„Pacientul este momentan sub supraveghere, i-am băgat o soluție salină intravenos să-i scoatem moldovenismul din sânge dar mă tem că are nevoie de o transfuzie completă. În momentul de față căutăm pe cineva în București care nu are sânge de moldovean în el dar șansele sunt extrem de mici. Cel mai probabil va trebui să-l transferăm la o clinică la Viena, poate știu ei ce să facă”, a declarat medicul Mircea Stamate, de la Terapie Intensivă Fundeni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 21.11.2019 13:59 Monden

National Cinematografic