Alex Velea, despăgubiri record pentru că s-a expus public înainte de lansarea ”Planetei Maimuțelor”

Vești proaste de la Hollywood pentru Alex Velea. Din cauză că s-a expus public înainte de lansarea oficială a filmului ” Dawn of the Planet of the Apes”, producătorii peliculei au decis să-i ceară acestuia despăgubiri record. Asta în condițiile în care Alex Velea a jucat, fără machiaj, rolul unei maimuțe în filmul american.

”L-am ales pentru că se potrivea perfect în rolul de maimuță, practic a fost singurul actor care nu a avut nevoie de machiaj”, spune producătorul blockbuster-ului. ”Dar am specificat clar în contract că nu are dreptul la nici o apariție publică înainte de lansarea oficială a filmului. Acum va trebui să plătească!”

Acesta a adăugat că ar fi înțeles dacă Alex Velea ar fi apelat la machiaj, astfel încât să nu mai apară în public arătând ca o maimuță, dar din păcate nu a fost cazul. ”Dacă el nu poate ieși din pielea de maimuță, e problema lui, nu a mea. Are darul de a arăta ca o maimuță, dar se pare că nu știe să se folosească de el”, crede producătorul ”Dawn of the Planet of the Apes”.

Scris de Calin
22 iulie 2014 13:07
Citește mai mult despre: Alex Velea

Alte articole

Vezi mai mult