Alex Velea, încasări modeste pe litoral: ”Nu se mai pozează lumea cu maimuța ca pe vremuri”

Cea mai celebră maimuță autohtonă, Alex Velea, deplânge situația primatelor pe litoral. El spune că vara aceasta a fost cea mai slabă la încasări de când se pozează el cu turiștii pe litoral. ”Din păcate, turiștii s-au schimbat și nu se mai pozează cu maimuța ca pe vremuri”, oftează primata poreclită Alex Velea.

Asta în condițiile în care Alex Velea este singura maimuță de pe litoral care și cântă, lucru cu care alte maimuțe nu se pot lăuda. ”În plus, am al doilea cel mai bogat vocabular dintre maimuțe și cele mai multe tatuaje, deci sunt oarecum cea mai interesantă maimuță de pe litoral”, spune Velea. ”Și, cu toate astea, lumea nu se pozează cu mine. Nici nu vreau să mă gândesc cât de rău o duc alte maimuțe.”

Alex Velea a ajuns chiar să se întrebe dacă a luat decizia corectă atunci cînd a decis să se radă de blană până la piele și să se acopere cu tatuaje. ”Anul viitor îmi voi lăsa blana să crească la loc, poate voi avea mai mult succes așa. Și poate ar trebui să renunț la mersul biped, că oricum mă chinui enorm să umblu așa. Menirea mea e să umblu în patru labe și probabil asta ar trebui să fac”, crede primata.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 august 2015 13:08
Citește mai mult despre: Alex Velea litoral

Alte articole

Vezi mai mult