Gest cât se poate de firesc al lui Alex Velea. Disperat de reclama cu Antonia și ăla chel, pe care a ajuns s-o vadă și de 174 de ori pe zi, Alex Velea a cedat nervos și și-a spart televizorul. ”Nu mai suport, pe orice canal dau, văd reclama asta din minut în minut! Până aici!”, a fost auzit Alex Velea urlând înainte de a-și face televizorul bucăți .

antonia_si_ala_chel.jpg ”Reclama aia a ajuns să mă obsedeze, atât de des o dau la televizor”, a spus Alex Velea. ”Am ajuns să am vise erotice din cauza acelei reclame. Și nu cu Antonia, că e nevastă-mea și e dubios să ai vise erotice cu nevastă-ta. Nu, aveam vise erotice cu ăla chelul din reclamă, așa de rău am ajuns. Dacă află Smiley, mă omoară!”

Deși o susține pe Antonia în toate proiectele sale, Alex Velea spune că se gândește serios să-i interzică să mai apară în reclame alături de ăla chel. ”S-a ajuns până acolo încât copiii mei îi spun «Tata» lui ăla chel”, s-a plâns Alex Velea. ”La cât de des se dă reclama, nici nu mă mir. Așa că n-am încotro și o s-o rog pe Antonia să termine cu reclamele alea.” 

Scris de Calin | Monday, 07.01.2019 10:46 Monden

National Cinematografic