Alex Velea şi Antonia neagă că ar avea vreo legătură cu muzica: „Noi facem playback, atât!”

După ce presa tabloidă a speculat că Alex Velea şi Antonia ar fi cântăreţi, cei doi au ţinut azi să infirme această ipoteză. Aşa-zişii artişti chiar s-au arătat dispuşi să meargă la detectorul de minciuni, ca să demonstreze odată pentru totdeauna că tot ce a scris presa despre relaţia lor cu muzica n-are nici un fundament în realitate.

„Să urci pe o scenă şi să faci playback pe nişte piese prelucrate pe calculator, care au doar o vagă legătură cu vocea ta, nu are nici o legătură cu muzica. M-am săturat ca eu şi Antonia să fim banuiţi de tot felul de lucruri, cum că noi doi am fi artişti. Că suntem iubiţi, asta-i altceva, dar vă asigur că nu m-am combinat cu Antonia pentru vocea ei, asta ar fi chiar absurd”, a scris Alex Velea pe Facebook.

Antonia a făcut copy-paste la mesaj şi l-a postat la rândul ei pe Facebook. Deşi l-a plagiat pe Alex Velea, Antonia a obţinut mult mai multe Like-uri şi Share-uri pentru postare, dar asta doar pentru că, odată cu mesajul, a pus şi o poză cu ea într-o poziţie sexy. Cel mai probabil, niciunul din fanii ei nu a citit ce a scris Antonia, ci pur şi simplu s-a dat Like şi Share pentru poză, din spirit de turmă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
1 iulie 2013 16:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult