Alina Mungiu Pippidi acuză serviciile că aduc oameni pe care îi bagă în faţa ei la coadă la şaorma

Mutantul ninja Alina Mungiu Pippidi, cea mai grasă ONG-istă din lume, rupe tăcerea. Aceasta a dezvăluit că atunci când se duce să-şi cumpere şaorma SRI şi alte servicii de informaţii aduc oameni şi-i aşează la coadă în faţa ei, ca să înnebunească ea de foame. Doamna Pippidi spune că i-a recunoscut la televizor pe mulţi din cei ieşiţi în stradă la Bucureşti să protesteze contra graţierii încercate de Dragnea: „I-am văzut în faţa mea la coadă. Sunt oamenii sistemului”, ar fi spus Mungiu Pippidi.

„Mă duc chiar şi de 5 ori pe zi la şaorma şi de fiecare dată e coadă. Salivez într-o găleată până să ajung să dau comanda. Mai poate crede cineva în coincidenţe, în condiţiile astea? Mă îndoiesc”, a spus Pippidi. Alina e furioasă, pentru că se opăreşte la genunchi, din cauză că i se freacă burta de picioare atunci când stă dreaptă.

Doamna Pippidi susţine că mulţi şaormari lucrează şi ei pentru servicii. Nu-i pun destulă maioneză şi carne în şaorma şi-i aleg şi cea mai mică lipie, sub pretext că nu mai au lipii mari. Acestea ar fi manevre odioase ale serviciilor, menite s-o intimideze.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
20 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult