Alina Mungiu Pippidi o va înlocui pe Daniela Crudu la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Aventura cu Leo de la Strehaia i-a fost fatală Danielei Crudu. Postul Antena 1 a decis să o scoată din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi a găsit deja o înlocuitoare pentru Daniela, în persoana Alinei Mungiu Pippidi.

„Spre deosebire de Daniela, Alina n-o să-i trimită niciodată unui bărbat numărul de cont ca să primească bani în schimbul unei partide de sex. Sau, chiar dacă îl va trimite cuiva, nu va intra nici un ban în acel cont, deci un scandal sexual precum cel în care este implicată Daniela cu Leo de la Strehaia este exclus din start”, a motivat producătoarea emisiunii alegerea Alinei.

Vlăduţ, bucătarul emisunii, este singurul nemulţumit de noua achiziţie a matinalilor de la Antena 1. „Daniela era foarte atentă la siluetă şi rareori se atingea de mâncarea mea. Alina, în schimb, mănâncă tot ce gătesc în emisiune, uneori am fost nevoit chiar să ascund mâncarea de ea. Asta în condiţiile în care acum gătesc de trei ori mai multă mâncare decât înainte. Eu înţeleg că micul dejun e cea mai importantă masă a zilei, dar nici în halul acesta”, s-ar fi plâns Vlăduţ unor apropiaţi.

Se pare că Alina Mungiu Pippidi nu a fost prima opţiune pentru a o înlocui pe Daniela Crudu, ci Herta Muller, care însă a refuzat oferta celor de la Antena 1, pe motiv că este foarte ocupată în această perioadă.

Scris de Calin
14 ianuarie 2011 14:01

Alte articole

Vezi mai mult