Alina Plugaru face reclamă la o băutură răcoritoare acidulată: „Suc Bula, fenomenal!”

Regina sexului filmat, Alina Plugaru, este imaginea unei campanii publicitare ce promovează o băutură răcoritoare cu foarte mult acid, numită Bula. În cadrul acestei campanii, vedeta porno apare în diverse ipostaze alături de sucul ei preferat: În dormitor cu un pahar de Bula în mână, cu suc pe limbă sau chiar stropindu-se cu suc pe față și pe tricou.

Clipurile publicitare sunt deosebit de atractive și se bazează pe sinceritatea Alinei Plugaru. „Îmi place Bula oricum, atât cea în formă de sticlă cât și Bula în doză, în doze mari”, spune Alina într-un clip TV. „Eu de dimineață îmi iau repede doza zilnică de Bula, după care îmi pun una și în geantă, că poate mi se face poftă de suc Bula mai târziu.”

Campania de promovare a noii băuturi răcoritoare surprinde activitatea unei zile obișnuite din viața Alinei Plugaru. „La prânz prefer suc Bula cu mult acid, chiar înainte să mă așez la masă, cu colegii de serviciu”, mărturisește actrița. „De multe ori mi se face efectiv greață la serviciu, probabil din cauza stresului și al lucrului cu oamenii. Atunci știu exact ce-mi trebuie: suc Bula cu lămâie. Seara, când mă așez în pat, prefer câte o Bula mare, la doi litri.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 august 2012 17:08
Citește mai mult despre: Alina Plugaru

Alte articole

Vezi mai mult