Alina Plugaru, nevoită să poarte lenjerie intimă din cauza gerului

Viscolul de afară nu le-a ocolit nici pe vedete. Alina Plugaru a fost nevoită să mai pună o haină pe ea în timpul unei şedinţe de shooting, deoarece îi era foarte frig şi nu reuşea să se concentreze. “Vă rog să mă scuzaţi, dar eu o să iau ceva pe mine, că nu mai pot de frig”, a spus cunoscuta vedetă XXX, întinzând mâna după nişte chiloţi pe care i-a îmbrăcat dârdâind. „Ştiu că arăt penibil aşa, înfofolită, dar n-am ce face. Chiar nu vreau să fac vreo pneumonie.”

Persoanele prezente la shooting au fost vizibil amuzate, deoarece nimeni n-o mai văzuse pe Alina Plugaru purtând chiloţi. Vedeta a ignorat însă chicotele lor şi a continuat să pozeze provocator, chiar dacă arăta complet nefiresc cu lenjerie intimă.

“Alina, nu te mai prosti cu chiloţii ăia, că n-ai optezeci de ani! Când oi ieşi la pensie, atunci să porţi chiloţi, nu acuma. Textila aia te îmbătrâneşte prematur”, a izbucnit la un moment dat fotograful.

Alina Plugaru a lăsat până la urmă gluma deoparte şi a renunţat la chiloţi, însă nu înainte de a dezvălui că ea noaptea doarme cu două perechi de lenjerie intimă, deoarece, neavând căldură acasă, ar fi o prostie să poarte un singur obiect vestimentar.

Scris de TNR
27 ianuarie 2012 15:01

Alte articole

Vezi mai mult