Alina Plugaru: „Nu m-aş prostitua ca Daniela Crudu nici pentru toţi banii din lume! N-aş putea!”

Faptul că Daniela Crudu a primit o sumă de bani de la Leo din Strehaia pentru a face hâţa-hâţa cu el a tulburat-o teribil pe Alina Plugaru: „Nu ezit să denunţ gestul Danielei ca fiind imoral şi revoltător!

alina_plugaru_condamna_gestul_danielei_cruduFaptul că Daniela Crudu a primit o sumă de bani de la Leo din Strehaia pentru a face hâţa-hâţa cu el a tulburat-o teribil pe Alina Plugaru. Într-un interviu acordat siteu-lui TNR, actriţa a declarat plină de indignare: Eu nu m-aş prostitua nici pentru toţi banii din lume, şi o să vă spun şi de ce. Pentru mine este o problemă de principiu: când îţi vinzi trupul rişti să îţi pierzi respectul de sine, şi asta este foarte important pentru mine.”

Din punct de vedere teoretic, ne-a explicat doamna Plugaru, situaţia Danielei Crudu este doar vârful aisbergului: „Observ cu profundă mâhnire că în televiziune femeia a ajuns să fie privită ca un obiect sexual, pentru amuzamentul bărbaţilor. Emergenţa acestei inse de o moralitate îndoielnică în mediul sordid şi septic al mass media este esenţialmente regretabilă”, a mai adăugat starul din Girls Handling Cocks, Blistering Blowjobs 5 şi Anal Teen Tryouts.

Scris de TNR
17 ianuarie 2011 15:01

Alte articole

Vezi mai mult