Inspiraţi de falsul chirurg, tot mai mulţi români apelează la tertipuri pentru a obţine beneficii nemeritate! Recent, Vlăduţ Popescu, elev în clasa a opta la o şcoală din Sectorul 4, a falsificat un permis de conducere categoria A şi s-a dat drept motociclist ca să-l poată cafti şi el pe Mircea Badea.

badea_batut_de_mic_impostor.jpg
"Deşi nu e frumos să falsifici acte, Vlăduţ e un puşti foarte ingenios, un talent nativ", spune Aurel Mâţu, agent de poliţie. "Băiatul şi-a confecţionat din carton roz un permis de motociclist, ca să fie provocat de Badea la o luptă în ring. Planul a funcţionat - a doua zi, cei doi s-au bătut într-un mall din Berceni şi vă puteţi imagina ce a urmat."

Fireşte, lupta a durat foarte puţin, prezentatorul TV leşinând după trei secunde, spun martorii oculari.

Acuzat de fals, Vlăduţ va fi achitat de procurori, pentru că nu există nicio dovadă că acesta ar fi vrut să conducă o motocicletă cu ajutorul permisului contrafăcut, ci doar să îi dea şi el mucul lui Badea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 06.02.2019 17:44 Monden

National Cinematografic