Alt weekend ratat! INMH avertizează că pe litoral va fi un front atmosferic de englezoaice urâte şi beţive

Se pare că nici în acest weekend nu ne vom putea bucura de vreme bună pe litoral. INMH a avertizat că dinspre vest se îndreaptă asupra țării noastre un front atmosferic de englezoaice urâte și bețive ce va traversa țara noastră cel puțin trei zile. Pe alocuri se vor înregistra chiar și 40-50 de englezoaice pe terasă pătrată.

„Vremea este capricioasă pentru această perioadă a anului. Stația meteorologică din Vama Veche dar și cele din Jupiter, Costinești și Mamaia au raportat deja primele pistruiate pe litoral. Dacă chiar vreți să ieșiți din casă în acest weekend, recomandăm să purtați niște haine groase și să beți mult, că băutura ajută când e plin de urâte”, explică meteorologul șef, Ortansa Jude-Cojocaru.

Cât despre restul verii, specialiștii INMH sunt optimiști, spunând că ăsta este ultimul hop înainte de vremea bună, când termină și studentele cu sesiunea și se umple litoralul de bunăciuni. „Important e să aveți cremă de protecție la voi, nici cu bunăciunile nu trebuie exagerat”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

26 mai 2017 11:17
Citește mai mult despre: bețive englezoaice grase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult