Pasiunea tinerelor pentru schimbarea culorii pielii e foarte profitabilă dacă ai echipamentul potrivit! Badea Gheo, un transilvănean gospodar, invită piţipoance din întreaga ţară la el în afumătoare, unde se rumenesc mai frumos şi mai sănătos decât în orice solar.

pitipoanca_la_afumatoare.jpg
"Capeţi un bronz la mine între cârnaţi, de numa'! După nici cinci minute se vede diferenţa: intri albă ca brânza şi ieşi cinaşă ca caşul afumat. Ăsta-i bronz natural, cu lemn de fag, fără radiaţii", se laudă Gheo, care le cere fetelor doar cinci lei pentru o oră de stat pe scăunel în afumătoarea tradiţională.

Pe lângă culoarea absolut delicioasă şi textura crocantă a pielii, bronzul la afumătoare are şi numeroase alte beneficii, spun clientele lui Gheo. "O săptămână nu mai trebuie să te dai cu parfum, că rămâi cu un miros de pastramă care le lasă bărbaţilor gura apă!", exclamă Gina, 24 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 31.08.2017 19:27 Monden

National Cinematografic