Credeai că de vină pentru ploile din ultima vreme sunt fronturile de aer tropical? ANM are o explicaţie mult mai bună! Potrivit meteorologilor, vom continua să avem parte de potop în fiecare zi vara aceasta, deoarece Patriarhul Daniel a plecat în concediu şi a lăsat să meargă pe repeat un playlist întreg de rugăciuni pentru ploaie.

patriahul_daniel_dolar.jpg
"Preafericirea Sa se gândeşte întotdeauna la bunăstarea poporului român, nu voia să fim loviţi de secetă până se întoarce el din Las Vegas", a precizat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Ilie Cheşu, înotând pe o stradă din Capitală cu ajutorul unui colac aurit.

Specialiştii spun că unica soluţie pentru reducerea precipitaţiilor ar fi ca reprezentanţii tuturor celorlalte culte să se roage împreună pentru uscăciune, însă atrag atenţia că Dumnezeu va ţine, probabil, în continuare cu cine sare cu banul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 18.06.2018 19:07 Monden

National Cinematografic