Am aflat tarifele lui Smiley! 700 de euro să cânte la nuntă, 7000 să plece

Ținute multă vreme la secret, întrucât majoritatea contractelor pe care le are cântărețul sunt cu Statul Român, tarifele pe care le percepe Smiley au fost descoperite de departamentul monden de la Rise Project. Astfel, conform mercurialului, cântărețul ia 700 de euro ca să cânte la nuntă și de zece ori mai mult ca să plece.

Pentru început, când lumea e încă la aperitive, Smiley cântă hiturile sale, alea cu „buletinul” și „oficial îmi merge bine”. După care, când încep să vină friptura sau sarmalele starul pop o cotește pe melodiile alea în care l-a părăsit iubita sau urmează să-l părăsească, sau a prins-o cu unul în pat și se gândește dacă să o părăsească el sau nu. După cam o oră de miorlăituri nuntașii încep să facă cheta să-l facă să înceteze.

O altă metodă cu care este folosit Smiley este angajarea sa pentru nunta unui dușman, pe post de „invitat surpriză” să nu poată să-l refuze ăla din primul minut. Astfel omul trebuie să suporte cel puțin o oră de muzică de Smiley până să asmuțească asupra lui pe unchieșii ăia beți de la țară care au tot timpul chef de sârbă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 august 2021 18:20
Citește mai mult despre: nunta Smiley tarife

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult