Veşti bune pentru proprietarii de Oltcituri! Dacă, până acum, acestea nu erau primite la casat prin programul RABLA, nefiind considerate autovehicule, începând de anul acesta situaţia se schimbă radical.

tichetdemasa_oltcit.jpg
Potrivit autorităţilor, regulamentul programului RABLA a fost modificat, în sfârşit, pentru a permite casarea Oltciturilor.

În schimbul acestora, proprietarii nu vor primi însă tradiţionalul cupon de circa 1000 de euro valabil la achiziţia unei maşini noi, ci un simplu tichet de masă în valoare de 15 lei, valabil la Penny Market şi Carrefour.

"Tichet de masă de 15 lei? Unde semnez?", a exclamat Răzvan Aurel, proprietarul unui Oltcit aproape nefolosit. "L-am luat iniţial pentru un proiect personal, o microfermă de găini, dar am renunţat şi m-aş bucura să recuperez jumătate din cât am dat pe el."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 02.04.2019 20:01 Monden

National Cinematografic