Amy Winehouse a venit urâtă la un concert

Moment penibil sâmbătă, în timpul concertului ţinut de Amy Winehouse la Belgrad. Spectatorii au huidut-o minute în şir pe cântăreaţă, care s-a urcat pe scenă urâtă, fără să ţină cont că lumea a plătit bilet ca să o vadă. Concertul a fost întrerupt de mai multe ori, deoarece devenise evident că la microfon se află o magaoaie hirsută, cu faţa asimetrică.

Organizatorilor sunt dezamăgiţi că Amy Winehouse nu s-a putut abţine nici de data asta:

“Nu-mi vine să cred că iar a venit urâtă la concert. Auzisem că are probleme cronice cu urâţenia, dar atunci când ştie că urmează să cânte ar trebui să se mai abţină şi ea. Înţeleg să fie urătâ dimineaţa, imediat după ce s-a trezit, dar nu-i bine să o ţină langa toată ziua. Ea altceva nu are de făcut? Ştiu femei cu capul pe umeri care n-au fost urâte nici măcar o singură dată.”

Tabloidele au speculat că Amy Winehouse vine urâtă şi la repetiţii, nu numai la concerte. Din fericire însă, atunci presa nu e de faţă, ca să o filmeze cum se face de râs, cântând cu figura ei supradimensionată, de castor diform. Ce-i e ciudat e că Amy Winehouse nu încearcă să doarmă înainte de concert, ca să se mai dreagă puţin. Medicii i-au recomandat în repetate rânduri această cură, deoarece, spun ei, somnul de frumuseţe face minuni.

Scris de TNR
20 iunie 2011 15:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult