Amy Winehouse urma să-l înlocuiască pe Charlie Sheen în serialul “Two and a Half Men”

La două săptămâni după moartea lui Amy Winehouse, presa tabloidă scoate la iveală informaţii surprinzătoare despre planurile cântăreţei. Din câte se pare, Amy ar fi urmat să-l înlocuiască pe Charlie Sheen în serialul “Two and a Half Men”. Începând din toamnă, ea trebuia să joace rolul unui compozitor alcoolic care locuieşte într-o vilă cochetă cu fratele lui şi cu fiul acestuia.

“Amy era perfectă pentru rol. Ştia să bea, se pricepea la muzică, avea replică. Nu-i lipsea nimic, ce să mai. Cu faţa ei de boschetar lovit de tren, putea să treacă uşor drept bărbat”, ar fi declarat unul dintre producătorii serialului. ”Îmi pare rău că s-a dus. Nu ştiu dacă o să găsim un înlocuitor la fel de bun pentru Charlie Sheen.”

Producătorii o preferau pe Amy Winehouse pentru că, în comparaţie cu Charlie Sheen, avea un stil de viaţă ordonat.”Apela foarte rar la prostituate şi nu a încercat niciodată să violeze o femeie. Amy era o profesionistă şi nu ne-ar fi implicat niciodată într-un scandal.”

Gurile rele spun însă că artista nu ar fi fost niciodată credibilă în rolul unui tip care se culcă cu multe femei. Explicaţia e simplă: deşi la bărbaţi nu contează aspectul fizic, se spune că bărbatul trebuie să fie, totuşi, mai frumos decât dracul. Măcar puţin.

Scris de TNR
9 august 2011 08:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult