Ana Morodan face terapie. A fost văzută beată moartă împreună cu un psiholog

Schimbare majoră în viața româncei supranumite Contesa Digitală. E vorba, desigur, de Ana Morodan, diva prinsă recent pastilată și beată la volanul mașinii, într-o zonă de fițe a Bucureștiului. Surse din lumea mondenă spun însă că Morodan face terapie, după ce a fost văzută beată moartă împreună cu un cunoscut psiholog.

Ana Morodan e dezinvoltă ca întotdeauna și a preferat să țină ședințele de psihoterapie într-un loc public, ca să arate că nu se ascunde de nimeni. Încă de la primele ore ale dimineții, Ana Morodan se întâlnește cu terapeutul său la Energiea, unde își destăinuie cele mai adânci traume la un gin tonic cu piper roșu și rozmarin.

Ana Morodan pare decisă să-și rezolve conflictele psihologice majore, pentru că face sesiuni de terapie nu de 50 de minute, cum fac toate casnicele, ci chiar și de 4-5 ore încontinuu. La finalul terapiei, Morodan e vizibil emoționată, pentru că pleacă împleticindu-se spre casă, fiind cel mai probabil afectată de efortul emoțional considerabil.

Ședințele de terapie sunt foarte scumpe, susține o cunoștință din anturajul Anei Morodan. Nota de plată pentru o zi întreagă de băut, plus una similară pentru psiholog, reprezintă un efort financiar considerabil, ceea ce demonstrează că Contesa Digitală vrea să dea totul ca să se facă bine.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 mai 2023 13:00
Citește mai mult despre: ana morodan psiholog terapie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult