ANAF anunţă 500.000 de controale! Cine e ghinionistul sărac la care vor veni toate

ANAF a anunțat că va face peste 500.000 de controale la persoane fizice în perioada următoare, fără a dă însă alte detalii despre operațiune. Reporterii noștri au reușit însă să afle, de la surse de încredere din interiorul ANAF, cine va fi ghinionistul la care vor veni toate aceste controale.

„Este vorba de un sărac din Mizil, Marian Coltea, 42 de ani, proprietar de garsonieră confort 3, la care încă plătește rate lunare de aproape 150 de lei. Doar că el este oficial șomer, avem informații că-i place și băutura, deci e clar că are o sursă de venit de cel puțin 300 de lei lunar pentru care nu plătește impozit la stat“, ne-a dezvăluit o sursă credibilă din interiorul ANAF.

Așa că asupra lui Marian Coltea se vor abate toate cele peste 500.000 de controale anunțate de șeful ANAF. Zilnic, o armată de inspectori, în fiecare zi alții, va sta pe capul lui și-l va presa să recunoască toate sursele de venit pe care le are. Cei de la ANAF sunt optimiști că-l vor prinde pe Marian cu venituri nedeclarate și că vor aduce la bugetul statului cel puțin 48 de lei lunar.

„La un calcul simplu, asta înseamnă cel puțin 0.000096 lei pentru fiecare control, o cifră mai mult decât onorabilă pentru instituția noastră“, s-a lăudat șeful ANAF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 iunie 2022 14:20
Citește mai mult despre: ANAF sărac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult