Nu doar chelnerii şi taximetriştii sunt vizaţi de noua legislaţie privind bacşişul! Într-o conferinţă de presă recentă, purtătorul de cuvânt al ANAF a oferit clarificări privind situaţia maneliştilor, care încasează deseori sume consistente de bani nefiscalizaţi mulţumită frunţii lor lipicioase.

bon_fiscal_in_frunte_manele.jpg
Astfel, dacă îi lipeşti unui interpret bani pe frunte, acesta trebuie, la rândul lui, să îţi lipească pe frunte bonul fiscal.

“Regula e valabilă indiferent de mărimea sumei şi de tipul manelistului - talentat, netalentat sau Alex Velea. Intră în vigoare începând de azi şi e obligatorie! Altfel, atât maneliştii cât şi clienţii care le lipesc banii în zona anterioară a capului vor avea de furcă cu noi!”, a explicat reprezentantul Fiscului.

“Mi se pare firesc, doar suntem o ţară civilizată, unde respectul faţă de autoritate garantează bunul mers al societăţii”, spune Geany M., client fidel al unui club de manele, numărându-şi bonurile lipite pe frunte de muzicianul preferat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 07.05.2015 19:53 Monden

National Cinematografic