Analiştii anticipează prăbuşirea tarifului Danielei Crudu, după plecarea de la “Un show păcătos”

Decizia Danielei Crudu de a demisiona de la emisiunea lui Dan Capatos, “Un show păcătos”, nu este privită cu ochi buni de analiştii financiari. Aceştia susţin la unison că tariful practicat de Crudu se va prăbuşi în următoarea perioadă, urmând să ajungă la nivelul la care se afla acum câţiva ani, când fosta asistentă a lui Capatos nu avea nici o apariţie la TV.

“Cota de piaţa a Danielei a înregistrat mici scăderi încă de miercuri seara, când şi-a anunţat demisia. Însă, pe măsură ce va trece timpul, Daniela va redeveni o anonimă, ceea ce va duce la alte scăderi ale tarifului pe care îl practică. Nici relaţia nu Nilă nu o ajută prea mult, să fii împreună cu un fotbalist incult e deja ceva banal în breaslă”, a explicat analistul Decebal Popescu.

Singura consolare a Danielei ar putea veni de la foştii săi colegi, care au de gând să facă un gest superb pentru ea. Mai exact, IQ-ul cu numărul 80, purtat de Daniela Crudu pe perioada petzrecută în platou, va fi retras complet din emisiunea lui Capatos. “De aici încolo, nici o asistentă nu va mai pirta acest IQ”, a promis Capatos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult