Anamaria Prodan, probleme în cuplu? Iubitul nu i-a lăsat cei 200 de euro pe noptieră

Anamaria Prodan se declară o femeie împlinită! După o lungă perioadă în care a fost implicată într-un scandal de proporții, din cauza divorțului, soarele a ieșit și pe strada impresarei, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, care îi pune zâmbetul pe buze zi de zi, conform spuselor sale.

Însă, ultimele imagini publice au arătat opusul. Ce se întâmplă în viața sexy impresarei? Anamaria Prodan susține că are o viață superbă și că nu are motive de supărare, însă de curând, paparazzi au surprins-o într-o ipostază neașteptată. În plină zi, la un restaurant din Capitală, sexy impresara stătea singură la masă și îi lipsea cu desăvârșire zâmbetul. Își mai arunca privirea din când în când pe telefon, dar parcă nu își găsea liniștea.

Anamaria Prodan părea că nu era în apele ei. Cel mai probabil, spun surse din apropierea vedetei, iubitul nu i-a mai lăsat cu o seară înainte cei 200 de euro pe noptieră, așa cum era obiceiul. Oare nu o mai iubește, are pe altcineva? Dacă știi, trimite un pont pe adresa nimic@nuconteaza.ro

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

7 aprilie 2023 18:07
Citește mai mult despre: Anamaria Prodan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult