După o nuntă epuizantă, Anda Adam și proaspătul ei soț, pe numele lui Soțul Andei Adam, vor pleca într-o binemeritată lună de miere. Iar norocul a făcut ca Anda Adam să primească de la nașul mare două bilete la Băile Olănești, cu tratament inclus.

anda_adam_nunta.jpg”Am dansat la nuntă, iar acum mă dor toate, am și reumatism, așa că biletele de Olănești au picat la fix”, exultă Anda Adam. ”Nașul meu, cel care ne-a dat biletele, este cel mai tare, doar toată lumea știe cât de greu se obțin bilete de tratament pentru pensionari. O să-i fiu recunoscătoare toată viața.”

Pe lângă biletele de tratament, Anda Adam a primit multe alte cadouri care au încântat-o: un bax de Corega, ca să nu-i mai cadă proteza în timpul concertelor, un cărucior de cumpărături Louis Vuitton, mai mult creme pentru reumatism, un giftcard de la o farmacie și o colecție de mileuri. A doua zi, însă, din cauza vârstei, nu mai știa de ce a primit toate acele cadouri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 09.06.2015 14:03 Monden

National Cinematografic