Anda Adam își va petrece luna de miere într-o stațiune adecvată vârstei sale: Băile Olănești

După o nuntă epuizantă, Anda Adam și proaspătul ei soț, pe numele lui Soțul Andei Adam, vor pleca într-o binemeritată lună de miere. Iar norocul a făcut ca Anda Adam să primească de la nașul mare două bilete la Băile Olănești, cu tratament inclus.

”Am dansat la nuntă, iar acum mă dor toate, am și reumatism, așa că biletele de Olănești au picat la fix”, exultă Anda Adam. ”Nașul meu, cel care ne-a dat biletele, este cel mai tare, doar toată lumea știe cât de greu se obțin bilete de tratament pentru pensionari. O să-i fiu recunoscătoare toată viața.”

Pe lângă biletele de tratament, Anda Adam a primit multe alte cadouri care au încântat-o: un bax de Corega, ca să nu-i mai cadă proteza în timpul concertelor, un cărucior de cumpărături Louis Vuitton, mai mult creme pentru reumatism, un giftcard de la o farmacie și o colecție de mileuri. A doua zi, însă, din cauza vârstei, nu mai știa de ce a primit toate acele cadouri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 iunie 2015 12:06

Alte articole

Vezi mai mult