Anders Breivik Behringer îi admiră pe Vlad Țepeș și pe Fuego

Din păcate, legăturile asasinului norvegian cu țara noastră nu se opresc la Vlad Țepeș și la deportările din anii 50. După cercetările poliției din Oslo se pare că, pe toată durata atentatului, Breivik asculta în căști un album al lui Fuego, album cunoscut pentru faptul că atunci când îl asculți îți vine să omori pe cineva.

Din manifestul de 1500 de pagini pe care l-a asasinul l-a scris rezultă că acesta îl admiră enorm pe Fuego „pentru talentul său unic de a-i face pe români să plângă, în timp ce el le ia banii.” Câteva pagini mai încolo, Breivik îl numește pe Fuego „cel mai mare cavaler al creștinătății, el fiind singurul cântăreț european care a reușit să-și păstreze virginitatea până la 35 de ani.”

Aflat în plin turneu de promovare, Fuego se face că nu știe cine este Anders Breivik Behringer. În spatele scenei, cu arma în mână, Fuego pare foarte liniștit și extrem de calculat. „Ei sunt publicul meu țintă”, ne spune el arătând cu arma către sală. „Cine iese din sală, e vai de măicuța lui! Îi găuresc până le dau lacrimile și pe nas și pe gură, să moară măicuța mea dacă vă mint! Albumul ăsta al meu, Povești la gura focului automat, e criminal, vă spun. Am două piese tari de tot, Să știi, măicuța mea, că port luneta ta și Colind pentru tăicuța, oricine-ar fi el. Ce să zic, plângi cu vorbe!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2011 16:07

Alte articole

Vezi mai mult