Andi Moisescu, ripostă dură la adresa celor care îi atacă soţia: Olivia mi-a zis să vă spun să vă potoliţi

Unul din cei mai apreciați „bărbați” din România, soțul Oliviei Steer, Andi Moisescu, a ieșit cu o serie de declarații dure la adresa celor care-i critică partenera de viață. Surprins de reporteri în timp ce ducea gunoiul, Andi Moisescu a avertizat publicul că ar fi bine să înceteze cu acuzele nefondate.

„Olivia mi-a zis să vă potoliți, că iese la voi și nu vă văd bine. Dar și eu o să vin să mă cert cu voi, dacă mi se dă voie, și nu vreți să aveți de-a face cu mine când mi se dă voie să vorbesc. Sunt puțini bărbați care pot să-mi facă față. Deci! Nu vă mai vaccinați copiii, în felul ăsta, ai noștri, care-s vaccinați, au mai multe șanse de supraviețuire în lumea asta plină de nebuni și de masculi fără boașe”, a spus amenințător Andi Moisescu.

Totodată vedeta de televiziune a declarat că vânătaia de la ochi e pentrnu că s-a lovit de tocul ușii și că nu mai poate să stea mult la discuții că începe Olivia să pună întrebări. Înainte de a intra în locuința personală, Andi s-a descălțat la ușă că nevasta nu-l lasă să umble încălțat prin casă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 aprilie 2018 08:04

Alte articole

Vezi mai mult