André Rieu va folosi boxe suplimentare, ca să acopere zgomotul semințelor sparte de români

Problemele continuă pentru André Rieu! După ce a fost nemulțumit de spectatorii care au întârziat la spectacol ca să-și cumpere popcorn și bere, violonistul se confruntă acum cu o nouă situație neplăcută: zgomotul semințelor sparte de românii amatori de așa-zisă muzică clasică, zgomot ce acoperă, de multe ori, scena.

„Auzisem tot felul de mituri, cum că sunetul scos de un grup de români care sparg semințe poate sparge un pahar, sau poate fi auzit din spațiu, dar am zis că sunt doar mituri. Abia la concertul de sâmbătă am simțit pe viu impactul real al zgomotului. Au fost momente când muzica de pe scenă nu se mai auzea deloc, deși lumea aplauda frenetic, probabil din reflex”, a declarat artistul.

André Rieu va lua măsuri suplimentare pentru următoarele concerte. „Am achiziționat o serie de boxe suplimentare, multe dintre ele de neam prost, că tot suntem în România. Dacă nici așa nu merge, voi pune în fața scenei un plexiglas izolant fonic, ca la pușcărie, ca să nu mai aud zgomotele venite din public. Sigur, nu vor mai auzi nici ei ce cânt, dar oricum românii nu vin pentru muzică, vin ca să se laude că au fost la André Rieu”, a declarat violonistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
8 iunie 2015 16:06

Alte articole

Vezi mai mult