Andrea Bocelli, păcălit să urce pe scenă alături de Florin Salam

Artistul italian a căzut în capcana unui organizator de evenimente care nu i-a spus că va împărți scena cu un manelist din România. Profitând de faptul că artistului italian era puţin obosit, organizatorul i-a pus un contract în faţă şi l-a convins să semneze spunându-i că dă un autograf pentru un copil orfan.

Avocatul lui Andrea Bocelli l-a acţionat în judecată pe organizator, explicând că apariţia clientului său alături de Florin Salam a fost un dezastru total. „Nici nu a ştiut cu cine cântă, a crezut tot timpul că alături de el se află soprana Angela Gheorghiu bolnavă de gripă porcină. Nu vrem despăgubiri, pentru că Andrea Bocelli nu se uită la bani. Vrem să-i redăm demnitatea acestui artist, pentru că se spune că justiţia e oarbă, ceea ce ar fi un avantaj pentru noi.”

Odată ce maneliştii i-au pus microfonul în mână, Andrea Bocelli şi-a văzut de treaba lui și a cântat din suflet pentru publicul român, chiar dacă tot timpul concertului el a fost ținta miștourilor maneliştilor. Un acordeonist mitocan îi tot punea artistului coarne, însă acesta s-a făcut că nu-l vede. Un altul i-a pus în mână o sticlă de ketchup în loc de microfon și l-a pus să cânte cu spatele la public, într-un colț al scenei, acolo unde nu se afla nimeni plus Florin Salam.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 decembrie 2011 16:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult