Andrea Bocelli, părăsit de soţie deoarece nu a observat că s-a tuns şi şi-a luat o rochie nouă

“Time to Say Goodbye” pentru soţii Bocelli! Nevasta faimosului cântăreţ a anunţat că îl părăseşte, deoarece se simte ignorată: “Niciodată n-are ochi şi pentru mine. Parcă nici n-aş exista, deseori trebuie să strig la el sau să trântesc ceva ca să mă bage în seamă”, a declarat pentru presa italiană doamna Bocelli. “Îl chem seara să ne uităm la televizor împreună, ca orice familie normală, el veşnic zice că nu, că n-are nimic de văzut”.

Picătura care a umplut paharul a fost însă momentul în care Andrea Bocelli, proaspăt întors acasă dintr-un turneu, nici măcar nu a remarcat că soţia sa îşi schimbase complet coafura şi-şi luase şi o rochie nouă “Mă chinui atâta să arăt bine pentru el şi niciodată nu-mi face un compliment legat de aspectul meu. Tot ce vrea e să pună mâna pe mine, să mă atingă, să mă pipăie, parcă ar fi un animal.”

Doamna Bocelli mai spune că este absolut convinsă că soţul ei se vede cu altcineva. “Cea mai bună dovadă este că nu are curajul să mă privească niciodată în ochi”, a încheiat ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult