Andrea Bocelli este revoltat după ce-a aflat de la un prieten că a ținut concertul de la Domul din Milano fără niciun spectator. ”Și-au bătut joc de mine, au profitat de faptul că sunt orb și m-au pus să cânt la pereți”, a răbufnit Andreea Bocelli. ”Mă simt folosit și umilit, organizatorilor ar trebui să le fie rușine.”

bocelli_sala_goala.jpg Se pare că organizatorii i-au spus lui Bocelli că Domul din Milano este plin cu fani, doar că aplauzele nu se aud din cauză că toată lumea poartă mănuși, ca să se protejeze de coronavirus. Ba, la un moment dat, organizatorii au pus la o boxă sunet de foșnet discret, astfel că Andreea Bocelli nu a bănuit absolut nimic în timpul concertului.

De-a lungul carierei sale, Andrea Bocelli a primit destule țepe, dar parcă niciuna n-a fost așa deranjantă ca ultima. ”Mi-au dat bani tăiați din ziare, mi-au spus că voi ține un concert la Budapesta, dar m-au dus în București, iar odată m-au pus să mănânc ceapă crudă, spunându-mi că e măr. Dar cel mai tare mă doare că m-au păcălit să cânt singur în Domul din Milano”, a spus artistul italian.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 16.04.2020 17:54 Monden

National Cinematografic