Zvonurile privind salariul imens al vedetei ar putea fi adevărate. În cadrul negocierilor duse de Guvernul României cu reprezentanții FMI, partea română a fost rugată să vină cu garanții serioase, ba chiar să aducă pe cineva care a muncit la viața lui și are un salariu consistent ca girant. 

andreea_esca_telefon.jpg

„Am avut discuții cu o serie de desculți, unul dintre ei, un carmolist deteriorat pretinzând că este chiar premierul României. Nu este prima oară când ne vin tot felul de neserioși care au nevoie de bani de băuturică sau țigări, știm cum arată, de-aia am și cerut să aducă un girant serios”, a declarat Peter Van Venkman, reprezentantul FMI prezent la negocieri. 

Andreea Esca a fost contactată de ministerul finanțelor pentru a face hârtiile, dar vedeta este încă nehotărâtă. „Nu aș gira pentru sume mici, mi se strică creditul în fața băncilor când poate vreau eu să iau în împrumut să-mi cumpăr un vapor, niște puțuri petroliere sau un județ”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 02.08.2017 15:26 Monden

National Cinematografic