Andreea Marin a divorțat de turc! România, obligată să o trimită tribut la Istanbul pe Răduleasca

Imediat după anunțul că Andreea Marin divorțează de turcul Tuncay Öztürk, ambasadorul român la Istanbul a fost convocat la Înalta Poartă, unde i s-a adus la cunoștință că, conform protocoalelor dintre cele două țări, România va trebui să le dea turcilor tribut o altă femeie.

”Într-adevăr, n-aveam cum refuza cererea turcilor, așa că România o va trimite la Istanbul la Mihaela Rădulescu”, a anunțat abasadorul român. ”Sperăm doar să o accepte, pentru că Răduleasca are totuși o vârstă. Însă dacă se machiază bine, eu cred că poate trece drept o femeie de doar 50 de ani și ne-o acceptă turcii.”

Chiar în aceste momente Mihaelei Rădulescu i se schimbă silicoanele, e unsă cu ulei pe la încheieturi și i se prinde proteza dentară cu un adeziv extrem de durabil. Dacă, totuși, turcii o vor refuza, România mai are pregătite alte câteva femei pentru Înalta Poartă, printre care Bianca Drăgușanu, Anda Adam, Mihai Tristariu sau Daniela Crudu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 octombrie 2016 13:17
Citește mai mult despre: andreea marin divort Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult