Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu luptă împreună pentru puţa lui Adrian Cristea

După ce ieri CanCan a publicat imagini cu Adrian Cristea nud, toată lumea a descoperit cu surprindere că Prinţul, cum mai este cunoscut iubitul Biancăi Drăguşanu, o are nu doar mică, ci şi subţire. Cel mai impresionate de drama sexuală a lui Cristea s-au arătat vedetele Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, care deşi nu se află în relaţii tocmai bune, au decis să organizeze împreună o campanie prin care să-i ofere puţei lui Cristea o viaţă sexuală normală.

Cu banii obţinuţi în urma campaniei umanitare care se va desfăşura sub titulatura „Ajută-l pe Adrian să ducă o viaţă sexuală normală”, cele două dive vor să-i plătească Prinţului două operaţii, una de mărire a penisului şi una de îngroşare a penisului.

„Adrian Cristea are doar 26 de ani şi toată viaţa sexuală înainte. E păcat să nu se poată bucura de ea din cauză că are puţa prea mică şi prea subţire. Facem apel la oamenii cu dare de inimă să se sensibilizeze la situaţia lui Adrian Cristea şi să doneze o sumă, chiar dacă mică, pentru a-l ajuta să se opereze”, ne-a declarat, în exclusivitate, Andreea Marin.

„Eu, ca femeie, înţeleg foarte bine drama lui Adrian Cristea. Cazul lui nu e unul de râs, cum am văzut că a făcut Botezatu ieri. Adrian nu trebuie luat la mişto pentru că are puţa mică, el trebuie ajutat. Tocmai de aceea am decis să mă implic în campania de ajutorare a lui Cristea. Prinţul merită un penis adevărat, nu unul de jucărie, cum e cel de acum”, ne-a spus şi Mihaela Rădulescu.

Cei care vor să doneze bani pentru operaţiile de mărire şi îngroşare a puţei lui Adrian Cristea sunt rugaţi să le contacteze direct pe Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 octombrie 2010 15:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult