Andreea Tonciu, alungată de la Marele Zid Chinezesc: De nasul ei nu s-ar mai vedea Zidul de pe Lună

Andreea Tonciu este revoltată, după ce autorităţile chineze i-au interzis accesul la Marele Zid. „Mi-au zis că n-o să se mai vadă de pe Lună din cauza nasului meu. Degeaba le-am promis că o să-mi ţin nasul în cealaltă parte, că n-au vrut să mă lase. Asta e discriminare, ce vină am eu că nasul meu este mai vizibil de pe Lună ca Marele Zid Chinezesc?”, s-a plâns Tonciu.

Chestia mondenă a adăugat că nici măcar interdicţia primită în China nu o va determina să apeleze la chirurgie plastică, ca să-şi remedieze problema nasului. „Nu pot renunţa la actualul nas, pentru că este cel mai de preţ bun al meu. Cu ajutorul lui reuşesc să distrag atenţia de la faptul că sunt lipsită de inteligenţă. În plus, lumea are impresia că sunt urâtă din cauza nasului, deşi nu este aşa”, a povestit Tonciu.

Şi tot de pe urma nasului, Andreea Tonciu primeşte o sumă lunară de bani de la NASA. De fiecare dată când sateliţii din jurul Pământului vor să cartografieze o anumită zonă, Andreea este anunţată spre ce parte trebuie să-şi îndrepte nasul, ca să nu intre în raza de acţiune a satelitului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 mai 2013 15:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult