Andrei Năstase, mesaj emoţionant: „A rămas pe umerii mei sarcina să fur de la stat pentru familie”

La scurt timp după ce Adrian Năstase s-a întors în uralele deţinuţilor în penitenciar, fiul său cel mare, Andrei, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook. În scurt timp, fiul fostului premier a primit sute de mesaje agramate de încurajare, dar şi foarte multe Like-uri şi Share-uri.

„Tata mi-a spus că de aici încolo va rămâne pe umerii mei sarcina să fur de la stat pentru întreaga familie. Cât a putut, s-a ocupat el, dar acum spune că trebuie să mă descurc singur, deşi am doar 27 de ani. Probabil sunt puţine familii în care copiii ajung la vârste atât de fragede să joace rolul părinţilor săi”, sună mesajul înduioşător al lui Andrei Năstase.

Chiar dacă operaţiunile prin care va fura bani publici îi vor lua destul de mult timp, Andrei Năstase promite că nu va renunţa la restaurantul de lux pe care îl are în Herăstrău. „Mai ales că are valoare sentimentală pentru mine, că doar restaurantul din Herăstrău, un cont de câteva sute de mii de euro şi Audi-ul A7 le-am primit de la tatăl meu, în rest m-am descurcat prin forţe proprii”, explică beizadeaua.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 ianuarie 2014 12:37
Citește mai mult despre: adrian nastase andrei nastase penitenciar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult