Andrei Pleşu a scos un cover după ”Foame de bani”, numit ”Cupiditate, domnilor!”

Sătul să-și irosească vocabularul elitist în zone fără audiență, Andrei Pleșu a luat probabil cea mai înțeleaptă decizie din viața lui, una izvorâtă parcă direct din logos. Reputatul consumator al șaormelor eclectice și-a luat numele de scenă André și a lansat un cover spectaculos al piesei ”Foame de bani”, intitulat ”Cupiditate, domnilor!”

”O piesă în care frământ cu jovialitate eidos-uri, întru extaza domniilor care se vor delecta ascultând-o”, a explicat André, the artist formerly known as Andrei Pleșu. ”Dar, atenție, extază în sensul originar – atenție, originar, nu original – al termenului, ex-stasis, ieșire din sine. Descentrare a logos-ului? Poate, depinde de planul de imanență la care te raportezi.”

André pregătește și un videoclip al piesei, doar că aprobările pentru filmările pe care vrea să le facă pe Acropole durează mai mult decât a estimat artistul. ”Vreau să merg la baza fizică a culturii occidentale, însă nu neapărat pentru spectaculosul gyros care se găsește în Atena”, a explicat the artist formerly known as Andrei Pleșu.

Scris de Calin
14 decembrie 2018 16:12
Citește mai mult despre: cupiditate Plesu

Alte articole

Vezi mai mult