Andrew Tate, săltat pentru că-i făcea concurența interlopului prieten cu șeful poliției

Gata cu golănia! Surse din interiorul Poliției sunt că Andrew Tate ar fi fost arestat pentru că interlopii care stăpânesc MAI-ul doreau să scape de competiție. Încă nu se știe dacă Tate ar fi fost turnat de cei din Clanul Sportivilor, Clanul Spoitorilor, sau Clanul Cămătarilor, pentru că șeful Poliției a recunoscut și el că dacă vorbește își poate pierde un deget.

”E singura explicație pentru care Poliția Română a decis să-i salte pe cei doi. Cineva cu mare influență în Poliție, cel mai probabil chiar stăpânul lor, a dat ordin să-i salte”, confirmă avocatul fraților Tate, care spune că dacă nu erau alți interlopi supărați, frații Tate ar mânca și acum pizza de la Jerrys și ar babardi botoxate.

Sub protecția anonimatului, interlopul care i-a turnat pe frații Tate spune că a sunat de multe ori la 112 pentru că Andrew îi fura efectiv prostituatele de pe stradă: ”Păi ce vreți, domne? Să pierd bani? În ritmul ăsta rămâneam fără curve și eram nevoit să trimit chiar polițiștii s-o sugă prin parcări”, declară interlopul, vizibil afectat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 ianuarie 2023 13:04
Citește mai mult despre: interlop polițist Tate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult