Andy Serkis va sta un an în Militari Residence ca să intre mai bine în pielea lui Gollum

Viața de actor presupune uneori sacrificii inimaginabile, pe care omul simplu nu le-ar putea face niciodată. Cel mai recent astfel de exemplu este cel al actorului britanic Andy Serkis, care pentru a intra mai bine în pielea personajului Gollum a acceptat inimaginabilul: să locuiască o vreme în Militari Residence.

„Am cerut să fiu dus în locul de pe planetă unde condițiile de locuit sunt dintre cele mai vitrege, un loc care să te facă să-ți pierzi total umanitatea, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău”, a oftat actorul britanic. „Nu-mi imaginam vreodată că un astfel de loc poate să existe în realitate. Dar acum n-am încotro, va trebui să locuiesc o vreme în Militari Residence.”

Odată trecut peste șocul intrării în Militari Residence, Andy Serkis a început să vadă și aspectele pozitive ale locului în care a ajuns. „Pot să jur c-am văzut deja vreo două persoane pe aici care arătau ca Gollum, așa că n-am niciun dubiu că aici voi intra în pielea personajului mai eficient decât în orice peșteră din lume”, a spus actorul britanic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 mai 2024 08:39
Citește mai mult despre: gollum militari residence

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult