Angajat Ikea, dezamăgit de Survivor: Nu te învață să supraviețuiești cu 2.000 de lei pe lună

Despre emisiunea Survivor se spune că este o oportunitate minunată pentru oameni să își testeze limitele și să supraviețuiască într-un mediu ostil, departe de confortul și luxul vieții cotidiene. Un angajat Ikea a descoperit însă cu amărăciune că emisiunea nu te învață să supraviețuiești cu bani puțini.

„Una e să trăiești în junglă, unde banii nu sunt așa importanți, și alta e să trăiești într-un oraș mare, ca Timișoara, cu 2.000 de lei pe lună, cât iau eu de la Ikea. Asta e supraviețuire adevărată, ce fac eu cu 2.000 de lei pe lună, nu ce fac concurenții ăia de la Survivor. Ar trebui să se schimbe numele emisiunii, că aia nu e supraviețuire ce fac ei“, a spus angajatul Ikea.

El crede că profilul emisiunii ar trebui schimbat, astfel încât românii să învețe ceva util dacă o urmăresc. „Aș vrea să văd supraviețuire cu bani puțini, sau supraviețuire într-un spital din România fără să dai șpagă, lucruri de genul ăsta, nu prostiile pe care le fac ei acum prin junglă, sau pe unde mai merg“, spune timișoreanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 martie 2023 18:57
Citește mai mult despre: ikea survivor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult