Angajat Ikea, dezamăgit de Survivor: Nu te învață să supraviețuiești cu 2.000 de lei pe lună

Despre emisiunea Survivor se spune că este o oportunitate minunată pentru oameni să își testeze limitele și să supraviețuiască într-un mediu ostil, departe de confortul și luxul vieții cotidiene. Un angajat Ikea a descoperit însă cu amărăciune că emisiunea nu te învață să supraviețuiești cu bani puțini.

„Una e să trăiești în junglă, unde banii nu sunt așa importanți, și alta e să trăiești într-un oraș mare, ca Timișoara, cu 2.000 de lei pe lună, cât iau eu de la Ikea. Asta e supraviețuire adevărată, ce fac eu cu 2.000 de lei pe lună, nu ce fac concurenții ăia de la Survivor. Ar trebui să se schimbe numele emisiunii, că aia nu e supraviețuire ce fac ei“, a spus angajatul Ikea.

El crede că profilul emisiunii ar trebui schimbat, astfel încât românii să învețe ceva util dacă o urmăresc. „Aș vrea să văd supraviețuire cu bani puțini, sau supraviețuire într-un spital din România fără să dai șpagă, lucruri de genul ăsta, nu prostiile pe care le fac ei acum prin junglă, sau pe unde mai merg“, spune timișoreanul.

Scris de Calin
8 martie 2023 18:57
Citește mai mult despre: ikea survivor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult