După ce au decis să se mute cu tot cu buze și limbi de la bucile lui Traian Băsescu la cele ale lui Victor Ponta, șefii de la B1TV vor acum să intre în elita pupincuriștilor din televiziune. Și pentru asta au decis să nu se uite la bani, așa că l-au angajat pe cel mai bun pupincurist pe care l-a dat România ultimilor ani, inegalabilul sensei Mihai Gâdea.

gadea_trainer_pupincurism.jpg Pentru că șefii B1TV au plătit pentru trainingul premium de pupincurism, Mihai Gâdea va veni însoțit de cel mai de succes produs al său, Mircea Badea. Împreună, cei doi îi vor învăța pe angajații B1TV subtilitățile cururilor lui Victor Ponta și ale altor pesediști invitați în platou, dar și unde anume trebuie plasată limba ca să generezi maximă satisfacție.

”Am acceptat oferta B1TV pentru că am văzut în ochii angajaților de aici că vor să facă performanță în pupincurism”, a spus sensei Gâdea. ”Oamenii aceștia își doresc sincer să-i pupe în cur pe Victor Ponta și ai lui, au genul de pasiune care îmi aduce aminte de mine, în perioada în care l-am cunoscut pe domnul profesor Voiculescu. Sunt sigur că B1TV poate deveni un etalon al pupincurismului.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 06.05.2015 19:37 Monden

National Cinematografic