Angajații TVR au fost rugați să vină pe rând la serviciu, că nu încap toți în clădire

Criză de personal la TVR! În urma mai multor incidente în care au fost zgâriate zidurile și sparte o serie de geamuri, conducerea Televiziunii Publice a negociat cu sindicatul ca anajații să vină numai jumătate din timp la servici întrucât sunt prea mulți și nu mai încap în clădirea din Pangratti.

„În momentul de față avem două posibilități. Una ar fi ca Guvernul să aloce un miliard de dolari pentru construirea unui sediu nou, în care să încapă toți angajații. Cea de-a doua, de compromis, aleasă împreună cu sindicatele, a fost reducerea orelor de lucru pentru că era dezastru aici”, a spus Irina Radu, directorul TVR. Aceasta a explicat că în unele birouri stăteau câte trei angajați pe un scaun și unul atârnat de pervaz, motiv pentru care a deschis o linie de creditare pentru achiziția a încă 200.000 de scaunde de birou.

Deciziile sunt necesare în lumina noilor hotărâri luate în Consiliul de Administrație al SRTV care a aprobat angajarea a încă 10.000 de persoane în televiziune pentru crearea de noi emisiuni care să spargă bariera audienței de 1%. „Ne propunem ca în 2018 să ajungem la o audiență medie de 1,2%, să depășim astfel televiziuni mai sărace cum ar fi Acasă TV sau Digi24”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 aprilie 2017 13:04
Citește mai mult despre: tvr

Alte articole

Vezi mai mult