Angajatul model! Şi-a convins şeful să-i micșoreze salariul trei luni la rând!

Îl cheamă Marian Coltea, are 32 de ani şi de 3 luni are poza la panou, fiind angajatul lunii în mod repetat, fără şanse de a fi învins de altcineva din firmă. Care e secretul lui? Îi propune şefului să-i micşoreze salariul şi, după o scurtă negociere, obţine ceea ce dorea, dovedindu-şi calităţile de negociator!

Colegii sunt vizibil invidioşi: “Marian a întrerupt şedinţa şi a bătut cu pumnul în masă. A spus că ori îi micşorează salariul, ori pleacă. A primit oferte de salariu mai mic de la foarte multe firme şi nu va sta mult pe gânduri. El nu e acolo pentru venituri, ci pentru realizări şi perspective de avansare. După exemplul dat de el, am cerut şi noi câte o reducere de salariu. N-am obţinut cât el, dar important e să înveţi să negociezi”, spune Gianina, colegă de serviciu.

“Marian nu e deloc absurd. L-a convins pe şeful nostru să treacă pe oferta Telekom Freedom şi acum putem dezbate ultimele tendințe din modă pe Whatsapp fără grija că ne depăşim abonamentul şi se supără conducerea. Avem net nelimitat, apeluri şi SMS-uri naţionale şi o groază de net în roaming, dacă plecăm în vreo delegaţie externă. Şi toate astea fără perioadă contractuală”, spune Gianina.

Dacă te consideri un bun negociator, convinge-ţi şi tu şeful să treacă pe Oferta Telekom Freedom şi poţi câştiga bilete la finala UCL de la Madrid, împreună cu colegii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 aprilie 2019 11:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult