Angelina divorțează de Brad Pitt! Cristi Borcea spune că a fost doar o vizită conjugală și n-are de gând s-o ia de nevastă

Cutremur în lumea mondenă! Îndrăgita actriță Angelina Jolie a anunțat că va divorța de îndrăgitul actor Brad Pitt și, ca apele să fie și mai tulburi, îndrăgitul Cristi Borcea de la Dinamo și Jilava nu-și asumă nici un fel de responsabilitate pentru divorțul celor doi. 

„Ce pot să vă spun eu e că nu este vina mea. Tot ce a fost între noi a fost o simplă vizită conjugală, am atâtea și nu apuc să le număr sau să le dau importanță. Ce fac ei în casa lor e treaba lor, nu mă bag între ei. M-am distrat și eu un pic, e ok fata, n-are cur mișto ca altele dar merge o tură”, a declarat fostul acționar dinamovist. 

Surse din preajma cuplului Pitt-Jolie spun că inițiativa a venit din partea Angelinei, care-și dorea mai mulți copii iar Brad Pitt, ocupat cu proiecte cinematografice, nu avea suficient timp. Pe de altă parte, Cristi Borcea, care nu este implicat în nici un proiect de film, s-a dovedit o alternativă bună, având în vedere și cât de fertil este. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 septembrie 2016 19:35
Citește mai mult despre: Angelina Jolie Brad Pitt cristi borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult