Angelina Jolie a adoptat o religie săracă, din Africa

Cunoscuta actriță a decis să facă încă un act de caritate și a adoptat o religie săracă, din Africa, de care i se făcuse milă deoarece avea foarte puțini practicanți. Religia este deocamdată mică, însă Angelina Jolie speră ca ea să crească armonios cu timpul și să câștige noi adepți.

„Acest mic cult m-a impresionat imediat ce l-am văzut. Era mic, sfrijit, și pe cale să moară, tot mai puțini sudanezi fiind interesanți să urmeze ritualurile pe care le presupune. Acum, că l-am adoptat, sper să-l salvez și să-l fac mare la mine acasă, în California”, a declarat actrița, la scurt timp după ce a îmbrățișat matern obscura religie africană.

Gurile rele spun că gestul Angelinei este unul exagerat, ea mai adoptând de-a lungul timpului o serie de religii din Asia și Africa. „Îmi vine greu să înțeleg cum reușește Angelia Jolie să trăiască cu atâtea religii în casă”, scrie un jurnalist de la tabloidul britanic The Sun. „Religiile te solitică îngrozitor, iar dacă ai mai multe, îți mănâncă tot timpul. Vă dați seama câte sărbători trebuie să țină biata femeie, prin câte ritualuri sacre trebuie să treacă?”

Scris de TNR
26 februarie 2012 10:02

Alte articole

Vezi mai mult