Aniversare în lumea mondenă: Se împlinesc 30 de ani de când Anda Adam a pozat în Playboy

Un val de bucurie şi respect a umplut astăzi lumea mondenă şi căminele culturale din România şi Bulgaria, când îndrăgita artistă Anda Adam sărbătoreşte 30 de ani de când a pozat goală în cunoscuta revistă Playboy. Solista a primit numeroase felicitări de la prieteni, cunoştinţe sau rude şi a semnat mai multe autografe fanilor înfocaţi.

Anda Adam a fost una din primele vedete autohtone care a pozat în revista pentru bărbaţi Playboy, undeva pe la sfârşitul secolului trecut. Considerată multă vreme o bombă sexy, artista se ţine încă bine pe picioare şi aproape că nu-şi arată vârsta. Din nefericire, foarte puţini din fanii artistei erau născuţi în perioada în care aceasta a făcut pictorialul în Playboy, iar din cei care erau născuţi pe vremea aia puţini o mai recunosc în urma multiplelor operaţii prin care s-a tunat.

Drept cadou, cunoscutul compozitor Marius Moga a furat o melodie de pe internet şi i-a dedicat-o în întregime, s-o cânte pe la concertele pe care artista le susţine în toată ţara.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iunie 2013 11:06
Citește mai mult despre: Anda Adam

Alte articole

Vezi mai mult