Așteptată cu mare nerăbdare, întâlnirea de 100 de ani de la terminarea liceului i-a adus doar tristețe lui Radu Beligan. Din motive pe care nu și le poate explica, nici un coleg de-al maestrului nu a ajuns la întâlnire.

radu_beligan_aniversare.jpg ”Chiar nu înțeleg de ce n-au venit”, s-a plâns Radu Beligan. ”M-am ocupat de tot, de rezervarea restaurantului, le-am scris invitații colegilor și le-am trimis prin poștă la ultimele lor adrese, ei nu trebuiau decât să se prezinte. N-am primit nici o reacție din partea lor, zici c-au intrat în pământ.”

Pe de altă parte, Radu Beligan este conștient că vârsta colegilor săi de liceu ar putea reprezenta un impediment. ”La 120 de anișori ești încă tânăr și probabil nu ai timp de evenimente nostalgice, e mia degrabă vârsta la care urci munții sau traversezii înot Canalul Mânecii. Vrei să zburzi, nu să stai într-un restaurant”, este de părere maestrul.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 18.09.2015 14:43 Monden

National Cinematografic