Antena 1 va difuza toată săptămâna selecţiuni şi reluări din pauza de 10 minute impusă de CNA!

Dată fiind audienţa record a pauzei de 10 minute de la Antena 1, care a avut peste jumătate de milion de telespectatori, conducerea postului se gândeşte acum serios la transformarea acesteia într-un format TV de succes.

Pentru început, ca să testeze piaţa, cei de la Antenă vor programa toată săptămâna reluări ale pauzei de 10 minute, dar şi emisiuni cu selecţiuni din aceasta, sub clasicul titlu „Dacă doriţi să revedeţi…” În week-end se vor difuza şi cîteva grupaje amuzante cu bâlbe şi alte faze amuzante care au picat la montaj din cursul realizării celor 10 minute de întrerupere a emisie. De asemenea, vor fi şi interviuri cu vedetele Antenei 1 care vor relata cum au petrecut cele 10 minute.

„Nu vrem noi, cere publicul”, spune directorul Antenei 1. „Mulţi dintre spectatorii noştri fideli s-au plâns că nici nu le-au ajuns cele 10 minute ca să citească tot ce scria pe ecran. Alţii ne-au scris că s-au ataşat de personaje şi ar vrea să le mai vadă. Sperăm doar ca CNA, care deţine drepturile asupra acestui format de pauză de emisie – practic, ei au inventat-o – să fie dispus să ni le cedeze ca să o putem include în grila de primăvară. N-aş vrea să mă trezesc peste câteva zile că deschid televizorul şi văd pe PRO sau Prima o pauză de 10 minute în prime-time fiindcă ei au fost mai rapizi şi au cumpărat primii drepturile de difuzare, Mai ales că până la urmă, dacă e să fim cinstiţi, meritul e doar al lui Capatos”

Scris de TNR
20 februarie 2012 14:02

Alte articole

Vezi mai mult