Încă o dovadă de profesionalist în trustul lui Dan Voiculescu. Mai mulţi jurnalişti de la Antene au difuzat un emoţionant interviu cu Liviu Dragnea în toaleta Camerei Deputaţilor, acolo unde “presa aşa-zis liberă are interes să nu intre”, potrivit jurnaliştilor de la Antene. Aceştia povestesc dedesubturile interviului istoric în buda Parlamentului: “Am şi fumat, pentru că este un spaţiu privat al lui Liviu Dragnea şi aici legile date de securişti nu se aplică”, spune Gâdea.dragnea_intervievat_in_baie.jpg

Într-un cadru frăţesc, uman, amintind de principiile umaniste al partidului înfiinţat de Voiculescu, jurnaliştii Antenelor au arătat ceea ce tuturor celorlalţi ziarişti le e probabil interzis să arate: un infractor pe budă, sau un om de stat care îşi foloseşte toate secundele vieţii în interesul ţării.

“Când a tras apa m-am gândit imediat că ţara asta nu are irigaţii şi că, iată, Dragnea face ceva. Când ne-a cerut o rolă de hârtie m-am gândit la fabricile naţionalizate şi date corporaţiilor străine şi duşmănoase”, a transmis un antenist emoţionat de fiorul apropierii de marele lider.

Într-o nouă dovadă de integritate şi profesionalism, jurnaliştii Antenelor au respins acuzaţiile privind dispariţia unor robineţi din baia respectivă, imediat după interviul lui cu Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 18.02.2019 19:04 Monden

National Cinematografic